طرز تهیه سوپ رشته

مجله اينترنتي يكتا

طرز تهیه سوپ رشته


امروز با آموزش پخت آش نش یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی در خدمت شما خواهیم بود. این سوپ خوشمزه پرطرفدارترین سوپ ایرانی است که با دستور پخت های مختلف در شهرهای مختلف کشور تهیه می شود

مواد لازم برای 4 نفر

نصف پیمانه نخود فرنگی

نصف فنجان لوبیا چیتی

دال 1 فنجان

1 فنجان پیاز داغ

خط آشی نیمه بسته است.

آرد سوخاری خشک 1 قاشق غذاخوری

1 کیلوگرم سبزیجات

کشک به مزه

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

مقدار کافی بادام زمینی و روغن مایع

طرز تهیه سوپ برای شام

اولین گام

برای تهیه آش رشته خوشمزه و بی نظیر ابتدا نخود و لوبیا چیتی را قبل از جوشیدن چند ساعت در یک قابلمه آب خیس می کنیم. اگر چند بار آب حوض را عوض کنیم، تورم تفاله به طور کامل از بین می رود

مرحله دوم

در این مرحله حبوبات را از ظرف خارج می کنیم و سپس آنها را می شوییم و با چند لیوان آب در یک مخزن مناسب می ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب داخل قابلمه بجوشد.

سطح سوم

بعد از اینکه آب به نقطه جوش رسید حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم حبوبات نیم پز شوند. بعد از اینکه لوبیا و نخود پخته شد عدس را اضافه می کنیم. اگر ابتدا عدس را اضافه کنیم وسط پخت له می شود مرحله چهارم

یک ساعت بعد از اضافه کردن عدس، نیمی از پیاز داغ را به تابه اضافه کنید. بعد از چند دقیقه سبزی ها را خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. بعد از افزودن سبزی درب قابلمه را نمی بندیم تا آش بد رنگ نشود.

مرحله پنجم

حالا می گذاریم سبزی ها بپزند، بعد از پختن سبزی ها پاستا را اضافه می کنیم. حالا می پزیم تا لایه نی باز شود و نی جا بیفتد. حالا سوپ را بچشید و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

سطح ششم

برای جلوگیری از سیاه شدن آن، ذرت ها را به مدت یک دقیقه در کمی روغن می پزیم و با چاقو برای تزیین ظرف استفاده می کنیم. پس از آماده شدن سوپ، ظرف مورد نظر را اضافه کنید و از پیاز داغ باقی مانده برای تزیین سوپ استفاده کنید.

مطالعه از منبع:  https://bepazeem.com/recipes/طرز-تهیه-آش-رشته-ایرانی/ 

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.