دستور پخت غذاهای مختلف با بادمجان


غذاهای بادمجان جدا از خوشمزه بودن، در زمان کوتاهی هم قابل تهیه هستند.

هویج را می توان برای تهیه غذاهای زیادی استفاده کرد و علاوه بر فواید سلامتی فراوان، بسیار خوشمزه و سریع تهیه می شود و معمولاً جزو اولین انتخاب های گیاهخواران است. در زیر طرز تهیه غذاهای سرخ شده و خوشمزه را با شما به اشتراک می گذاریم:

1- شام بادمجان:

بادمجان برای شام

پنج عدد بادمجان

برنج آب پز نیم لیتر

پنیری پارمزان

گوشت چرخ کرده 250 گرم

150 گرم تره فرنگی چرخ کرده نمک و جعفری

دو عدد تخم مرغ

یک تکه پیاز

نمک، فلفل و روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه شام ​​بادمجان

سوپ بادمجان یکی از بهترین انتخاب های غذاهای با سبزیجات و گوشت چرخ کرده است. این غذا با بادمجان سرخ شده و گوشت چرخ کرده تهیه می شود.

• بادمجان ها را پوست بگیرید و به مدت ۲ ساعت در آب نمک خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود و هنگام سرخ شدن روغن کمتری داشته باشد.

• بعد از دو ساعت بادمجان ها را با آب سرد بشویید و با دستمال خشک کنید.

بادمجان ها را از وسط نصف کرده و در روغن سرخ می کنیم و روی دستمال کاغذی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود.

• بادمجان را بکوبید و با بقیه مواد خوب ورز دهید.

• در آخر پنیر و مواد را با هم مخلوط کنید.

• کف دستتان را چرب کنید و مخلوط بادمجان را به دلخواه بیرون بیاورید، شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید.

خلاصه میرزا:

ملزومات میرزا قاسمی 4 نفره

بادمجان 5 عدد متوسط

2 عدد گوجه فرنگی

گیاه سیر

تخم مرغ 3 عدد

روغن به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه غذاهای مختلف با بادمجان میرزا قاسمی طرز تهیه غذاهای مختلف با بادمجان

طرز پخت میرزا قاسمی

زمان آماده سازی و پخت 45 دقیقه

می توان گفت معروف ترین غذای میرزا قاسمی بادمجان کبابی است که یکی از محبوب ترین غذاهای سنتی شمال ایران و خطه گیلان است.

بادمجان های پوست کنده را روی آتش زغالی، در فر یا روی شعله پخش کننده گاز قرار دهید و بپزید تا کاملا پخته و پوست آن تقریباً خشک و نیمه زغالی شود، سپس بادمجان تفت داده شده را در کیسه پلاستیکی قرار دهید و ببندید. در تا خنک شود و عرق کند وقتی از روی حرارت آمد می توانید به راحتی با دست پوست بادمجان را جدا کنید و سپس با چنگال بادمجان را له یا له کنید.

ته گوجه فرنگی را یک برش اضافی ایجاد کنید، آن را در آب جوش قرار دهید، بعد از 30 ثانیه در آب سرد قرار دهید، سپس به راحتی پوست آن را جدا کرده و برش دهید.

سیر خرد شده را در تابه ای با کمی روغن تفت دهید و بادمجان و گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید.

مخلوط را هر از چند گاهی هم بزنید تا آب جذب شود و داخل روغن بیفتد. نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید و مخلوط کنید.

مواد را یک طرف تابه بریزید و در طرف دیگر تابه خالی تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. تمام مواد داخل تابه را با هم مخلوط کنید.

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.